Over ons

Even voorstellen; Wij zijn Govert Jan de With en Matthijs de Leeuw. De website die je nu bekijkt is een lang gekoesterde wens van ons om helemaal de focus op terrazzo- of granitotegels te leggen. Govert Jan is jaren actief in de tegel-, en interieurbranche en Matthijs in de online media. Nu zijn we samen in het avontuur van patroontegels gedoken, Govert Jan in Maarssen met zijn tegelwinkel MAWI tegels en Matthijs vanuit Houten met Studio Underdogs.

Op terrazzotegelwinkel.nl vind je het grootste assortiment terrazzo van Nederland en kun je zowel online als offline winkelen. Clicks ‘n Bricks noemen hippe marketeers dat. Of je nu het liefst via internet besteld, sample aanvraagt en het makkelijk bij jou thuis laat bezorgen of je naar Maarssen komt om te kijken, voelen en ophalen.. wij heten je welkom als klant van terrazzotegelwinkel.nl

Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op de Handelsweg in Maarssen! Van harte welkom; de koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

Govert Jan de With en Matthijs de Leeuw